Kippenboutjes met beurre marchand de vin

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kruid de boutjes met peper en zout, Italiaanse kruiden en barbecuekruiden, smeer in met een beetje olie en gril ...
Ingrediënten: olijfolie, sjalot , look, tijm, laurier
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: verse vijgen , crottin de chavignol , scheutje honing , kerstomaatjes , freisée sla
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Salade 4 personen

Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom

Voor de vinaigrette: mix de aarbeien met de honing (laat er wat over voor de afwerking), de olie, de azijn en 2 ...
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen

Pissaladière en salade niçoise

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 220°C. ...
Ingrediënten: yoghurt, bloem, zout, bakpoeder, knoflook
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 6 personen

Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges

 Schil de asperges van boven naar beneden en snij 3 cm af van de onderkant van de asperges. Laat ze hierna ...
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen

Gestoomd kabeljauwhaasje met asperges en hollandaisesaus

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Leg de zeekralen en de kabeljauw in een stoomschaal, kruid de kabeljauw en stoom dit gedurende 3 minuten op 80° ...
Ingrediënten: zeekralen, haringeitjes, brood, eierdooiers, water
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde auberginerolletjes met tonijn en raketsla

Snij de uiteinden van de aubergines af en snij de groenten in plakjes. Kruid ze met wat zout en voeg een scheutje ...
Ingrediënten: tomaten San Marzano, aubergines, vers ui, Olijfolie (Extra Vierge), tonijn
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans Salade 4 personen

Wijting met ratatouille

Maak de aubergine en de courgette schoon. Snijd de courgette en de aubergine in blokjes. Pel en ontpit de tomaten ...
Ingrediënten: wijtingfilets, aubergine, courgette, tomaten, ui
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Fris lenteslaatje

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snij de bonen, sluimererwtjes, raapjes, asperges, wortelen en courgette in stukken, en kook ze tot beetgaar (ongeveer ...
Ingrediënten: courgette, groene bonen, asperges, sluimererwtjes, wortelen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Steak met bordelaisesaus

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kruid de steaks met peper en zout. Neem een braadpan, doe er wat boter in en bak de steaks. Haal de steaks uit ...
Ingrediënten: rode wijn, sjalot, rundsbouillon, echte boter, tijm
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen