Vijf heerlijke zelfgemaakte oliën, azijn en vinaigrettes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode of groene chilipepers, look, roze peperbollen, Extra virgin olijfolie, rozemarijn
Gekarameliseerde ui met Ganda Ham
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Rode bieten stoemp
Ingrediënten: kristalsuiker, bloemige aardappelen, boter, room, verse rode bieten
Asperges op Hollandse wijze
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gerookte ham, wittewijnazijn, Asperges, olie, olijfolie
Hazelnootboter
Groenten met saliesaus
Pascale Naessens - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: witte ajuinen, jonge wortelen, citroenen, look, verse rozemarijn
Megamix van gegrilde groenten
Ingrediënten: olijfolie, zeezout en zwarte peper, wortelen, sap van 1 clementine, enkele takjes verse rozemarijn