Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Scampi Diabolique van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode paprika's, tomaten, teentjes knoflook, rode ui, olijfolie
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kipfilet met champignons uit de stoomoven
Ingrediënten: kipfilets (160 g per stuk), witte champignons, culinaire room, kippenbouillon, kipkruiden
Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen
Bouillabaisse met rouille en korstjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van