Gegrilde steak met avocadosalsa en polentacrème
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks (ongeveer 180 gram per persoon), arachideolie , peper, zout, polenta (instant)
Tortilla’s met merguez, avocado, zure room en cheddar
Ingrediënten: tortilla's, zure room, lente-uitjes, peper , zout
Quesadilla's met lam en cheddar
Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Wrap met kip en sla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sla, maistortilla's, kippenborsten, roomkaas, kersttomaten
Elzasser zalmtoast met ananas en dragon
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)
Wijting met ratatouille