Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tomaat met spinazie en spiegelei aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Brunchen in de vakantie: boterham met Maredsous, vijgen en dille

Lepel de Maredsous® Dubbelroom in een kom, snij de dille fijn en meng. ...
Ingrediënten: Maredsous Dubbelroom, donker brood (Maredsous Abdijbrood), vijgen, dille, gepofte en geroosterde tarwekorrels bv. Smacks
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Paashaasbrood met lentedipsaus en rauwe groentjes

Jordy Geuens

Hol het grote ronde brood uit. Snij van de uitgeholde korst twee oortjes. ...
Ingrediënten: brood, pistolet, snoepjes, verse peterselie, kerstomaatjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

De ideale restverwerking: groentenquiche

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Vegetarische speltwrap met falafel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng de speltbloem met de zelfrijzende bloem, de boter en lauw water. Voeg eventueel nog 4 el water toe. Kneed ...
Ingrediënten: speltbloem, zelfrijzende bloem, water, boter, peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Vegetarische wortelburger met tzatziki

Pieter Declercq

Voor de wortelburgers: schil en rasp de wortelen fijn. Snij de helft van een rode ui fijn.  ...
Ingrediënten: wortelen, kikkererwten (uit blik), rode ui, sesamzaadjes, tahin of sesampasta
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Appelpompoentaartje en club sandwich met avocado, kaas, rode biet en venkel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de appelpompoentaart: Snij de pompoen in stukken en schil ze. Haal ook alle pitjes eruit.  ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen