Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: minibakbanaantjes, rijstbloem, gewone bloem, zout, bicarbonaat
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Venusschelpen met serranoham en tomatensalade
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kokosbeignets met mangocoulis en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker