De ideale restverwerking: groentenquiche
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Wijting met ratatouille
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Ossobuco met zeewolf
Dagny Ros Asmundsdottir - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Ijslandse zeewolf, gepelde en ontpitte tomaten, wortels, in brunoise gesneden, witte koolrabi, in brunoise gesneden, sjalot, fijngesneden