Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Salade met gorgonzola, noten, appel en croutons
Asperges in een licht roomsausje
Ingrediënten: ui, enkele zongedroogde tomaten, rucola, groene asperges, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden
Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lijnzaadcrackers en dip van broccoli en amandelbar en koffie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bruin lijnzaad, blond lijnzaad, lauw water, anijszaad, broccoli (in roosjes, gestoomd)
Ontbijtmuffins met pompoen, veenbessen en kaneel en pompoensmoothie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
"Oranje boven": pompoensoep met kokos en pesto-omelet
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken