Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Thaise kokoscrumble met rabarber en aardbei en spicy latte
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Indiaas rijstdessert of 'kheer'
Ingrediënten: kokosmelk, volle melk, suiker, basmatirijst, rozijnen
Chai rijstpap met mango
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kardemom, roze peper, zwarte peper, venkelzaad, korianderzaad
Chocoladetaart op West-Indische wijze
Lamssamosa's met groenten
Kruidendipsaus
Ingrediënten: PH lookkruiden, peper, zout, muskaatnoot, rozemarijn
Bang Bang Bhaji's van Foodtruck Mission Masala
Ingrediënten: bloem, komijnzaad, korianderpoeder, Kashmiri chili poeder (Deggi Mirch), geelwortel of kurkuma
Naan met granaatappelraita