Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Kalkoenblokjes met mangokokossaus, peultjes en broccolini
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Lauwe salade van inktvis en zoete aardappel
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Lekker veggie: pad thai
Ingrediënten: sojasaus, rietsuiker, tamarindepasta, sriracha, limoen
Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Burgers van zoete aardappel en bonen met limoen en koriander
Ingrediënten: zoete aardappelen, kidneybonen, rode ui, rode chilipeper, gezouten pinda
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)