Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Tataki van zalm met avocado mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Chocolademoelleux uit de stoomoven
Gevulde appel met blauwe kaas, hazelnoottuile en chips van Ganda Ham
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Wrap met kip en sla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sla, maistortilla's, kippenborsten, roomkaas, kersttomaten
Elzasser zalmtoast met ananas en dragon
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)