Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes

Pintxos met bleue d’Auvergne en Peer: Snijd het stokbrood in schuine sneden van 1,5 cm en bak kort af in ...
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Bruschetta met geroosterde tomaat en avocado

Warm de oven voor op 160°C. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, olijfolie, rode ui, koriander, avocado
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 2 personen

Wraps met gegrilde steak en avocadosaus

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Stoom de bloemkoolroosjes beetgaar. Meng de mayonaise met een scheutje water. Meng met gestoomde bloemkoolroosjes, ...
Ingrediënten: bloemkool, mayonaise, ui, krulpeterselie, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 4 personen

Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190 graden. ...
Ingrediënten: kruimeldeeg, groene linzen, spek, Moelleux de Revard (zachte sterk geurende kaas), look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm een oven voor op 195 graden. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Ratatouille met kruidensalade en een rundbrochette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de ratatouille. Was de groenten. Snij de courgettes en aubergine in dunne schijfjes. Pel de ui en snij ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Gyozas met ponzu saus en chili olie

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Meng 200 g bloem met 100 ml gekookt gezouten water en meng goed. ...
Ingrediënten: heet water, bloem, korianderzaad, szechuan peperbolletjes, steranijs
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Zalm en groenten op de teppanyaki

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Verwarm de tepanyaki plaat op 240°C. ...
Ingrediënten: groene asperge, lente-uitje, zalm, arachideolie, bloem
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Yakitori met mango en avocadosalade

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Snijd al het vlees van de hoevekip. ...
Ingrediënten: hoevekip, sojasaus, mirin, sake, azijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Steak tartaar met langoustine van Meat & Griet

Mijn Pop-uprestaurant!

Snij vlees in reepjes en dan in blokjes, in tartaar dus. ...
Ingrediënten: sjalot, rundsvlees, augurk, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen