Open Keuken met Sandra Bekkari: Makreel met sinaas en harissa

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Makreelfilets, Sinaasappels, Olijfolie, Paprikapoeder, Peper en zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de fajitas aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: kalkoenlapjes, 4 gemengde paprika's , rode ui, knoflook, Texmex kruiden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Wok zelf aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Stoom of kook de krieltjes gaar. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Salade 4 personen

Ovenschotel met butternut, rode biet en gekarameliseerde halloumi

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ovenschotel aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: butternut pompoenen, pastinaak, knoflook, verse tijm , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Scampi Diabolique van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de pittige Scampi Diabolique aan de hand van de receptenvideo. ...
Ingrediënten: rode paprika's, tomaten, teentjes knoflook, rode ui, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pareer de zeebaars, indien nodig. Meng de miso met de rijstiazijn. Klop los, voeg eventueel wat water toe indien ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Kipfilet met champignons uit de stoomoven

Kruid de kipfilets met kipkruiden en peper, wikkel ze strak in hittebestendige plasticfolie. Leg ze in een geperforeerde ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom

Voor de vinaigrette: mix de aarbeien met de honing (laat er wat over voor de afwerking), de olie, de azijn en 2 ...
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen